За проблеми със сайта  |   Карта на сайта  |  Търсене   

Управление на отпадъците - Издадени разрешителни по управление на отпадъците:                  

2023

"Феникс инверс"ООД, "Данов карс"ЕООД, "Виктория Евротранс"ЕООД, "Ви Би Джи груп"ЕООД, "Хемус ресурс"ООД,

"Екостийл проджект" ЕООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Кицко"ЕООД, "ВиК" АД Ловеч", "Мега Никс Мари"ЕООД,

"ДМТех" ЕООД, "Николов Транс 2005"ЕООД, "Станимир Иванов7"ЕООД, "Инжстрой 2003"ЕООД, "Кати 18"ЕООД,

"Дани трейд" ЕООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Цвети 2009"ЕООД, "Стройкомерс Плевен"АД, "Кондор 51"ЕООД,

"ДКЦ ІІ Плевен" ЕООД, "Кицко" ЕООД, "Стройкомерс Плевен" АД, "Унитрейд-БГ" ЕООД, "Феникс ДНД" ЕООД,

"Ива Транс Плевен" ЕООД, "Никмар спринт" ЕООД, "Евроимпекс-Варна" ООД, "Витоша ресурс" ЕООД,

"СИС Машини" ЕООД, "ПЦКУ-ВИК" ЕООД, "Консулов транс" ЕООД, "Николов транс" ЕООД, "Тепих транс" ООД,

"Виастрой"АД, "Феникс Репластик" ЕООД, "Томби транс" ЕООД, "ОВО БУЛ" ЕООД, "МЛ Консулт 2009" ЕООД,

"Виктория Евротранс" ЕООД, "Кар колор център" ЕООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Феникс ДНД" ЕООД,

"Дани Транс" ЕООД, "Виктория Евротранс"ООД, "Ви Би Джи груп"ЕООД, "Томчев и Енчев"ООД, "Спарки Елтос"АД,

"Феникс грийн" ЕООД, "Виктория Евротранс" ЕООД, "Гамал" ЕООД, "ОВО-БУЛ" ЕООД, "Феникс Репластик" ЕООД,

2022

Община Летница, "М-транс"ЕООД, "Кемстийл"ЕООД, "Кемстийл"ЕООД, "Цвети 2009"ЕООД,

"П и В 2018" ЕООД, "Десис Иванов"ЕООД, "ЕКО"ЕАД, "Стайков Транс"ЕООД, "Бозушки"ООД, "Джимакс 87"ЕООД,

Община Ловеч, "Мотор Макс"ЕООД, "Метаком СЛЗ инвест"АД, "Феникс ДННД" ЕООД, "Д Транс 2004" ЕООД,

"Велислав Иванов 2016"ЕООД, "Николов Транс 2015"ЕООД, "Дебека транс"ЕООД, "Илиев Транс"ЕООД,

"Елайза"ЕООД, "Комунални услуги Троян"ОП, "М-Транс"ЕООД, "Уейст солюшънс Балгария"ЕООД, "Деси 75"ЕООД,

"Феникс ДНД"ЕООД, "Топливо инвест"ЕООД, ЕТ"Светлин Илчовски", "Томби транс"ЕООД, "Кампо-08"ЕООД,

"Авто-Венеция"ООД, "Иви транс Плевен"ЕООД, "Рико стил"ООД, "Кати18"ЕООД, "Феникс инверс"ООД,

"Ники 1989"ЕООД, "Джули транс 2006"ЕООД, "Кондор 51"ЕООД, "Енеркемикал"ООД, "Кам"ООД, "Оксим"ООД,

ЕТ"Дочо Ковачев", "Интранс"ЕООД, ЕТ"Дочо Ковачев", "ДКТЕКС"ООД", "Уест солюшънс Балгария"ЕООД,

"Феникс ДНД"ЕООД, "Еко Кълекшъс"ЕООД, "Майкромет"ООД, "ДКТЕКС"ООД, "Томчев и Енчев"ООД, "Чистота"ООД,

"Мед индъстри"ООД, "Златна Панега цимент"АД, "ЕТ "Ивайло Нешев-НЕШ-И", "Ичо транс"ЕООД, ЕТ "Ренис",

"Композит Х"АД, "Винпром Плевен"ЕАД, "Петров и Дочев"ООД, "Централ Болкан Рисайклинг"ЕООД,

"Александрови ауто"ООД, "Арт строй груп 96"ЕООД, "ВиК-Стенето"ЕООД, "Райков транс"ЕООД, "ГАЕА"ЕАД,

"Данов карс"ЕООД, "Палмекс 03"ЕООД, "Драгевит"ЕООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Деси-75"ЕООД, "Ретекс"АД,

"Г. Панайотов - И. Панайотов"ЕООД, "Стиви ауто"ЕООД, "ПИМ Транс 2000"ЕООД, "Сикамор консулт"ЕООД,

"Стартранс 81"ЕООД, Община Априлци, "Илко трейд"ЕООД, "Стройкомерс Плевен"АД, "Феникс Репластик"ЕООД,

"Техноком"ООД, "Бончев демонтаж"ЕООД, "Илко трейд"ЕООД, "Гандър"ЕООД, ЕТ"Кейбълсат", ЕТ"Елмонт",

"Палмекс 03" ЕООД, "Аутотранс БГ" ЕООД, "Инжстрой 2003" ЕООД, "Транссигнал" ЕООД, "Виктория Евротранс"ООД,

"Ники 1989" ЕООД, Община Пордим, ЕТ"Скорпион", "Сила 2020" ЕООД, "Съни еко" ЕООД, "Калинел" ЕООД,

"Виктория Евротранс" ЕООД, "Топливо инвест" ЕООД, ЕТ"Елмонт", "Техноком"ООД, "М Транс 77" ЕООД,

"Билдимекс"ООД, "Юнивърс транст90"ЕООД, "Кицко"ЕООД, "ДИДО-ЕВО"ООД, "БЕТОНЕКС"ООД, "Илко" ЕООД,

"Инжстрой 2003"ЕООД, "Зърнени храни ДМ"ЕООД, "Стар транс 81"ЕООД, "НТ Логистик"ЕООД, "Съни Еко"ЕООД,

2021

"Променергомонтаж"АД, "Чистота"ООД, "Драгевит"ЕООД, "Деси 75"ЕООД, "ДжиЕсТранс2020"ЕООД,

"П и В - 2018"ЕООД, "Станимир Иванов 7" ЕООД, "МБАЛ-Гулянци"ЕООД, "Инжстрой 2003",

"Мега Никс Мари"ЕООД, "Джоли карт - Георги Георгиев, "Йоуауто партс"ЕООД, "Николов транс 2015"ЕООД,

"Феникс ЛВ" ЕООД "Палмекс-03" ЕООД, "ПИК2003"ЕООД, "Феникс Репластик"ЕООД, "Месокомбинат Ловеч",

"Лотус ойл трейд", "Инжстрой 2003", "Металвест София" ЕООД, "Ники1989" ЕООД, Община Левски, ОП"БКС-Левски",

"Феникс ДНД"ЕООД, "ЕТ Вальо -58", "СИС"ЕООД, "Тепих транс"ООД, "Техником"ООД, "ПИК2003"ЕООД,

"Хемус ресурс - Троян и Априлци"ООД, "Стар транс 81"ЕООД, "МБАЛ Кнежа", "ВиК Плевен"АД, "Верона"ООД,

"Съни Еко 1"ЕООД, "Мед индъстри"ЕООД, "Бончев Демонтаж"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД, "Металвест София"ЕООД,

"Метаком СЛЗ инвест"ООД, "Мега Текс 91"ЕООД, "Стройкомерс Плевен"ООД, "Никмар спринт"ЕООД,

"Рисайклинг сървиз"ООД, "Валентина"ЕООД, "Клеърс"ЕООД, "НП-Транс-05"ООД, "Феникс Транс Спед"ЕООД,

"Елма 13"ООД, "ПИК2003"ЕООД, "Нет-метал"ООД, "Импорт-експорт2000", "Нет-метал"ООД, "Сикамор консулт"ЕООД,

ДЗЗД"Екосорт Тетевен", "Ники 1989"ЕООД"Ники 1989"ЕООД-попр., "Палмекс-03"ЕООД, "Джули транс-2006"ЕООД,

ЕТ "Гого 90", "Крис Николов"ЕООД, "Феникс Норд БГ"ЕООД, "Инжстрой"ЕООД, "Ват"ЕООД, "Витоша ресурс"ЕООД,

"Инжстрой2003"ЕООД, "ПиВ"ЕООД, "Лагуна 70"ЕООД, "К. М. К. Транс 2018"ЕООД, "Станимир Иванов 7"ЕООД,

2020

"Костов мега металс"ЕООД, Община Белене, "Нина"ЕООД, "Мери транс 2000"ООД, "Виктория евротранс"ЕООД,

"Тепих транс"ООД, "Топливо инвест" ЕООД, "Майкромет"ООД, "Клеърс" ЕООД, "Ретекс"АД,

"ПИК 2003"ЕООД, "Боби транс"ЕООД, "Златна Панега цимент" АД, "Тепих транс"ООД, "Гранде ауто"ЕООД,

"Метаком СЛЗ инвст"ЕООД, "Теоком транс"ЕООД, "Хедон"ЕООД, "Инжстрой 2003"ЕООД, "Мега Никс Мари"ЕООД,

"Осъм"АД, "Людон транс"ЕООД, "Лотус ойл трейд"ЕООД, "Радмари груп"ЕООД, "Боги"ЕТ,

"Ивея-Янко Янев"ЕТ, "Ивея-Янко Янев"ЕТ-поправка, "КМК Транспорт"ООД, "Кей Маркс"ЕООД, "Съни-еко"ЕООД,

"Стройкомерс-Плевен"АД, "Феникс инверс"ООД, "Феникс ЛВ"ЕООД, "Палмекс-03"ЕООД, "Екс Трейд Къмпани"ЕООД,

"КСТДО"ООД, "ПИК 2003"ЕООД, "Феникс ДННД"ЕООД, "Ивея-Янко Янев"ЕТ, "Индъстри рисайклинг груп"АД,

"Васил Димитров"ООД, "Релинг"ЕООД, "Рижко"ООД, "Община Гулянци", "Авто-Венеция"ООД, "Лагуна70"ЕООД,

"ВиК"АД Ловеч, "КСТДО"ООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Ивея-Янко Янев"ЕТ, "Дентален центар І-Плевен"ЕООД,

"Металвест София"ЕООД, "Валентина"ООД, "Екс Трейд къмпани"ЕООД, "ВиК"АД Ловеч, "Вилитет"ЕООД, "Мита"ЕООД,

"МТМ - транс"ЕООД, "Боби транс"ЕООД, "Лотус ойл трейд"ООД, "Бобо пет и синове"ООД, "Илко"ЕООД, "Еко"ЕАД,

"Рисайклинг къмпани"ЕООД, "Чистота"ООД, "Инжстрой"ЕООД, "Съни еко - 1"ЕООД, "Сън тур"ЕООД, "СИС"ЕООД,

"Феникс инверс"ООД, "Ауторинг"ЕООД, "Три ауто"ЕООД, "ВиК"АД гр.Ловеч, "Микрони Трейдинг"ООД, "СИС"ЕООД,

2019

"Би Зет Ен Лоджистикс"ЕООД, "Бобо 5 и синове"ООД, "Феникс ДННД"ЕООД, "Мавел прим"ЕООД

"Тепих транс"ООД, "Рабаджиев ауто"ЕООД, Община Левски, "ЛСГ ауто"ООД, "Мита"ЕООД, ОП "БКС - Левски",

"МИПЛ транс"ЕООД, "КАМ"ООД, "МХ Фреш"ЕООД, "Емануела интер транс"ЕООД, "Индъстри ресайклинг груп"АД,

"Строителна механизация Троян"ЕАД, "Рисайклинг сървиз"ЕООД, Феникс репластик"ЕООД, Феникс инверс"ООД,

"Кооперация Обнова", "Феникс инверс"ООД, "Металвест София"ЕООД, "Александрови ауто"ООД,

"Ники Транс 64"ЕООД, "Калинел"ЕООД, "Рисайклинг сървиз"ЕООД, "Костов Мега Металс"ЕООД, "ЕТ"Явор стандарт",

ЕТ"Анатоли Иванов", "ДКЦІІІ"ЕООД, "Личеви"ООД, "Калинел"ЕООД, "Кеш транс"ЕООД, "Дева М-2012"ЕООД,

ЕТ"Теоком", "Сън Тур"ЕООД, "ВиК-Стенето"ЕООД, ЕТ"Теоком", "М Транс77"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД,

"Феникс Плевен"ЕООД, "Сън Тур"ЕООД, "ВиК-Стенето"ЕООД, "Велде България"АД, "БГ Екопроджект"ООД,

"Палмекс-03"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД, "Перун-59"ЕООД, "БГ- Пластик"ЕООД, "Велга"ООД, "Скалар еко"ЕООД,

 

2018

"Мотор ойл енд трейдинг"ООД, "ПИК 2003"ЕООД, "Екосейф"ООД, "Костов Мега Металс"ЕООД, "Любо метал"ЕООД,

"Людон транс"ЕООД, "Дани и Ален"ЕООД, "Бончев демонтаж"ЕООД, "Костов Мега Металс"ЕООД,

"Клеърс"ЕООД, "Розмари консулт 2015"ЕООД, "Палмекс-03"ЕООД, "Феникс Норд БГ"ЕООД, "Ванекс"ЕООД,

"Техноком"ООД, "Петрол сървис"ЕООД, "Поли груп"ЕООД, "Еф Си Си България"ЕООД, "Феникс инверс"ООД,

"Надин Комерс456"ЕООД, "Глобъл Дайнамикс"ЕООД, "Хидрострой България"ЕООД, "Металенерджи"ООД

"Феникс инверс"ООД, "Феникс Плевен"ЕООД, "Бончев демонтаж"ЕООД, ЕТ"Васко Балкански", "Косаня"ЕАД,

"Мавел прим"ЕООД, "Еко кълекшън"ЕООД, "Феникс репластик"ЕООД, "Тоникс-96"ООД, "ГамалЕ"ООД,

ЕТ"КЕШ Красимир Христов"ООД, "Професионален център за обучение"ООД, "Оранжерии Гимел ІІ"ЕООД,

"Райков Транс"ЕООД, "Индустриални суровини"ООД, "Ники транс 64" ЕООД, "Мтранс 77" ЕООД, "Тепих транс"ООД,

"Гамал"ЕООД, "Феникс Репластик"ЕООД, "Съни-еко"ЕООД, "Кам"ЕООД, "Милепрес-Славчев"ООД, "Съни-Еко"ЕООД,

"Еко"ЕАД, "Сън тур"ЕООД, ЕТ"Анатоли Иванов", "Техноком"ООД, "Унитрейд-БГ"ООД, "Евро Импекс - Варна"ООД,

"Топливо инвест"ЕООД, "Хедон"ЕООД, "Геотранс 96"ЕООД, "Хедон"ЕООД, "Импорт Експорт 2000"ЕТ, "Еко"ЕАД,

"Йоуауто партс"ЕООД, "Еко Дан Груп"ЕООД, "Диамант транс"ЕООД, "ГИС"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД,

2017

"Топлофикация Плевен"ЕАД,попр., "МБАЛ Гулянци"ЕООД, Община Гулянци, Община Искър, "СНЛ"ЕООД,

"Мавел прим"ЕООД, "Уолтопия"АД, Медицински център Гулянци, "Савел"ЕООД, ЕТ"Импорт-експорт2000",

ДЗЗД"Екосорт Тетевен", "Глобъл дайнамикс"ЕООД, "Топлоинвест"ЕООД, "Тепих транс"ООД, ЕТ"Д. Ковачев",

"Златна Панега цимент"АД, "Велде България"АД, "Ванекс"ЕООД, "Петрол сървис"ЕООД, "Людон транс"ЕООД,

"Феникс грийн"ЕООД, "Надин комерс 456"ЕООД, "Астон сервиз"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД,

"Златна Панега цимент"АД, "Торнадо 2015"ЕООД, ЕТ"Васко Балкански", "Топ Ауто 76"ЕООД, "Чистота"ООД,

"Вилитет"ЕООД, "Рестийл"ЕООД, "Мартин86"ЕООД, "Валтранс комерс"ЕООД, ЕТ"Д. Ковачев",

ЕТ"Велиан Марков", "Център за обучение", ЕТ"Плам", "Райков транс" ЕООД, "ВиК"АД гр. Ловеч,

"КСТДО"ООД, "Мери-Лу"ЕООД, "АтлантБГ"ЕООД, Община Пордим, "СИС"ЕООД, Община Никопол,

"АДГ-73"ЕООД, "Феникс ДННД"ЕООД, "Авто-Венеция"ООД, ЕТ"Хригер99, "Автокомплекс Стайков"ЕООД,

"Агромашинаимпекс ИСД"ЕООД, "Херера Евротранс"ЕООД, "ИЛКО"ЕООД, "Топливо инвест"ЕООД,

"Марица олио"АД, "Берлина М"ЕООД, EТ"Саламандър", "Хес2014"ЕООД, "Златна Панега цимент"АД,

"Еф Би Еф Трейдинг"ЕООД, "Феникс норд БГ"ЕООД, "Жечев транс БГ"ЕООД, "Мавел Прим"ЕООД,

"Евро Импекс-Варна"ООД, МБАЛ"Св. Панталеймон"ООД, "Топливо инвест"ЕООД, ДП"НКЖИ",

"ЕКО"ЕАД, "Александрови ауто"ООД, "ЕКО"ЕАД, "Импорт експорт 2000"ЕТ, "Диамант транс"ЕООД

 

2016

"Личеви" ООД, "Феникс ДННД" ЕООД, "Феникс ЛВ" ЕООД, "Феникс ЛВ" ЕООД, "Унитрейд-БГ"ООД,

"Стройкомерс Плевен" ЕАД, "Троя тех" ООД, "Харт7" ЕООД, "Поли-Снаб" ЕООД, "Драгевит"ЕООД,

ЕТ"Васил Тодоров", "Съни Еко-1"ЕООД, ДЗЗД"Екосорт Тетевен", "Феникс инверс"ООД, МБАЛ-Ловеч,

"МПП-БГ"ЕООД, Община Гулянци, "Динимекс"ООД, ОП"БКС-Левски","Оранжерии Гимел ІІ"ЕООД,

ЕТ"Евстати-Евстати Димитров", "Рестийл"ЕООД, "Ровотейл стийл"ООД, "Александрови ауто"ООД,

ЕТ"Гого 90", "Ви Ай Транс 96"ЕООД, "МБАЛ Кнежа"ЕООД, "Мед индъстри"ЕООД, "Инжстрой"ЕООД,

"Металвест"ЕООД, "Дент. център Плевен"ЕООД, "Феникс инверс"ООД, "Скалар Еко"ЕООД,

"Габи транс 2004"ЕООД, "Мед.център Дъбник"ЕООД, "Мавел прим"ЕООД, "Рестийл"ЕООД,

"Биби стил74"ЕООД, "Марица олио"АД, "Ичо транс"ЕООД, "Литекс траспорт"ЕООД, "Тепих транс"ООД,

"ДКЦІІ Плевен"ЕАД, "Херера Евротранс"ЕООД, "Тепих Транс"ООД, "МПП-БГ"ЕООД, "Светлина и сие"СД,

"Кемстийл"ЕООД, "Берлина-М"ЕООД, "Мегапласт 31"ЕООД, "МП Транс2015"ЕООД, Община Летница,

"Омникар транс"ЕООД, "Васил Димитров"ООД, "Гранде ауто"ЕООД, "Феникс Норд БГ"ЕООД,

"Габи транс 2004"ЕООД, "Еко кълекшън"ЕООД, "Майкромет"ООД, "3 М Груп3"АД, "Еко"ЕАД,

"Богданов - 62"ЕООД, "Херера Евротранс"ЕООД, "Ивонс 2006"ЕООД, ЕТ"Боги", "Велга"ООД,

"Феникс ДННД"ЕООД, "МБАЛ Червен бряг"ЕООД, "Габи транс 2004"ЕООД, "Ранг 2000"ЕООД,

2015

Община Искър, Община Гулянци, ЕТ"Н. Близнашки", ЕТ"Н. Близнашки", "Феникс инверс"ООД,

"Витекс-Троян"АД, "Витекс-Троян"АД, Община Пордим, Община Д. Дъбник, "Агролес"ЕООД,

Община Д. Митрополия, "Уолтопия"ООД, "Найденов плюс"ЕООД, "МИК-1"ЕООД, Община Ябланица,

"Плевен Булгартабак"ЕАД, "Полихим СС Колект"ЕООД, "Андрееви"ООД, "Кайлъка ресурс"АД,

"ПИК2003"ЕООД, "Феникс ЛВ"ЕООД, "Феникс ЛВ"ЕООД, "ДСП Бимекс"ООД, "Авто-Венеция"ООД,

Община Кнежа, "УМБАЛ Плевен", Община Тетевен, "Скалар Еко"ЕООД, Община Д. Дъбник,

"Сириус Стар БГ"ЕООД, "Харт 7" ЕООД, "Унитрейд 99"ООД, "Харт 7" ЕООД, "ДКЦ 3 -Плевен"ЕООД,

"ВиК" АД -Ловеч, Община Плевен, "Феникс инверс"ООД, "ВиК Плевен"ЕООД, "Ретекс"АД,

"Тобос"ООД, "Еко комерс 2011"ЕООД, "Розмари консулт 2015"ЕООД, ЕТ"Боги"

ЕТ"Дочо Ковачев", ЕТ "Дочо Ковачев", "Омникар транс"ЕООД, "Андрееви"ООД, "МХ Фреш"ЕООД,

Община Искър, ОП "Комунални услуги-Троян", "Мегапласт 31"ЕООД, "ВиК"Ловеч

"ХЕС2014"ЕООД, ЕТ"Николай Близнашки", "Поли-снаб"ЕООД, "Мултипласт"ЕООД

"Поли-снаб"ЕООД, ЕТ"Боги", ЕТ"Гарант 5", "ГЕС ПРО"ООД, "Въбелгум"ЕООД, Община Луковит,

"Бозушки"ООД, "Чистота"ООД, "Марица олио"АД, "Био Енерджи"ООД, "ЕСМОС"АД

"Еко кълекшън"ЕООД, "Елма 13"ООД, "АЖД-Агро"ЕООД, "Явор ДД"ЕООД, Община Червен бряг,

"Феникс норд БГ"ЕООД, "Майкромет"ООД, "Скалар еко"ЕООД, "Новилес"ООД, "Олина 2000"ООД,

"Феникс норд"ЕООД, "Феникс комерсметал"ЕООД, "Златен лъч"ООД, УМБАЛ"Д-р Георги Странски"ЕАД,

"Комфорт"ООД, "Мегапласт 31"ЕООД, "Костов мега металс"ЕООД, "Пламси"ЕООД, "Балкан-паркет"ООД,

"Тайреко"ООД, "Евро импекс-Варна"ООД, "Ростер"ООД, "Мита"ЕООД, "Елита"ООД, "КСТДО"ООД,

"Глобал рециклинг"ООД, "Милен Цоков"ЕООД, "Милен Цоков"ЕООД, "Рижко"ООД, "Пако паркет"ЕООД,

"Костов мега металс"ЕООД, "Метаком СЛЗ инвест"АД, "ГАЕА ..."ЕАД, "КСТДО"ООД, "Еко транс 1 БГ"ЕООД

2014

"Летински инженеринг"ЕООД, "Надин комерс 456"ЕООД, "ИТА България" ЕООД, ЕТ "К. Алексиева",

"Грос мебел"ЕООД, "Бул вууд"ЕООД, "Феникс Плевен"ЕООД, "Велде България"АД, "Палмекс 03"ЕООД,

ЕТ"Железаров", "Плевен-Булгартабак"ЕАД, "Плевен-Булгартабак"ЕАД, "ЕМОС"АД, "Джимакс 87"ЕООД,

"Тера Арт 2001" ЕООД, "Балкан Паркет" ООД, "Металвест" ЕООД, "Звезда" АД, ВиК"Стенето"ЕООД,

"Полихим-СС Колект" ЕООД, "ВИК Стенето" ЕООД, "Кар колор център" ЕООД, "Спарки Елтос"АД,

"Стройкомерс Плевен"ЕАД, "Савел"ЕООД, "Нанкови и син"ООД, "Уолтопия"ЕООД, "Полиснаб"ЕООД,

"Ауторинг" ЕООД, "Гадевски" ООД, "Еко транс 1 БГ" ЕООД, "Калинел" ЕООД,ВиК"Стенето",

"Глобъл рециклинг"ООД, ЕТ"Елимекс", "Ретекс"АД, "Глазура"ЕООД, "Евро импекс - Варна"ООД,

"Елеганс мебел"ЕООД, "Ровотел стийл"ООД, "Тайреко"ООД, "Екоклийн2000"ЕООД,

"Олива"АД, "Феникс комерсметал"ЕООД, "Унитрейд 2011"ООД, "Драгевит"ООД, "Палмекс03"ЕООД,

"Клара-СВБ"ЕООД, "Велде България"АД, "Драгевит"ЕООД, "Винпром Плевен"ЕАД, "Балбок инженеринг"АД,

"Хармония-ТМ"АД, "Жечев транс БГ" ЕООД, "Олива"АД, "Глобъл Рециклинг"ЕООД, "МХ Фреш"ЕООД,

"Емби Нора"ЕООД, "Кооперация Обнова", "Кооперация Обнова", "Перун-59"ЕООД, "Балкан"АД,

"Феникс ЛВ"ЕООД, "Балканвело"АД, "Бобо 5 и синове"ООД, "АМ Пласт2010"ЕООД, "Феникс ЛВ"ЕООД,

"Джимакс87"ЕООД, ЕТ"Георги Панайотов", "Джимакс87"ЕООД, "Мита"ЕООД, "Индъстри-трейд" ЕООД,

"Металинвест"ЕООД, Община Кнежа, "Феникс репластик"ЕООД, "Андрееви"ООД, "Колеко Норд" ЕООД,

ЕТ "Исиплам", "Бобо 5 и синове"ООД, "ПИК-2003"ЕООД, "Клара-СВБ"ЕООД, ЕТ "Детемекс",

"Дивес"ООД, ЕТ"Теоком", "КАМ"ООД, "Ранг 2000"ЕООД, "ТТ 2007"ООД, "КАМ" ООД, "Дивес" ООД,

 

Издадени решения съгласно чл.4 ал. 2 и чл.5 ал.2 от ЗУО:
"Евро трейд кънсалтинг" ЕООД

2013

"Евро трейд кънсалтинг"ЕООД, "Ема рисайклинг"ООД, "Велде България"АД, "Милен Цонков" ЕООД,

"Ретекс"АД, ОП "БКС-Левски", "Универсалстрой"ООД, "Осъм" АД, "Осъм" АД, "КСТДО" ООД,

"Тоникс-96"ООД, "Дева М2002"ЕООД, "Транстех-БЛ"ООД, ЕТ "Св.Спиридон2003", "Олива"АД,

"МИК-1"ЕООД, "Пандолфи Е Тозева-РТ"ООД, "ЕТ "Свети Спиридон 2003", "Милен Цонков" ЕООД,

"Съни еко-1"ЕООД, "Феникс репластик"ЕООД, "Плевен-Булгартабак"ЕАД, "Елеганс мебел"ЕООД,

"Жечев транс БГ"ЕООД, "Метаком СЛЗ инвест"АД, "Монтажна база"ООД, "Плевен-Булгартабак"ЕАД,

"Унитрейд 2011"ООД, Община Априлци, "Еко-комерс 2011"ЕООД, "КСТДО"ООД, "Елипс трейд",

"Кооперация Обнова", "Кооперация Обнова", "КАМ" ЕООД, "Енеркемикал"ЕООД, "Глобал МП"ООД,

"Рисайклинг Къмпани"ЕООД, "Феникс норд" ЕООД, ЕТ"Лора", "Вилитет"ЕООД, "КСТДО"ООД,

"МТМ-транс"ЕООД, "Майкромет" ООД, "Рико стил"ООД, "Растителни масла"ЕООД, ЕТ"Диди94",

"АДГ-73"ЕООД, Община Летница, "Тайреко"ЕООД, "Косаня"ЕАД , "МИК-1"ЕООД, "Звезда"АД,

Община Белене, "Феникс комерсметал"ЕООД, "Мери транс 2000"ООД, "КАМ"ООД, "Унитрейд99"ООД,

"Мотор ойл енд трейдинг"ООД, Община Никопол, "Ема транс"ООД, ЕТ"Кейбълсат", "Звезда"АД,

"Полихим-СС"ЕООД, "Ема Транс"ООД, "Еко сплит"ЕООД, "Майкромет" ООД,

"Феникс репластик"ЕООД, "Мери Лу"ЕООД, ЕТ "Велиан Марков", "ЕТ "Джоли карт-Георги Георгиев",

"Глобъл рециклинг"ЕООД, "Ивонс 2006"ЕООД, "Металвест"ЕООД, "Илко"ЕООД, "Вилитет"ЕООД,

ЕТ "Явор стандарт", СД "Ултрастил", "Агромашинаимпекс - ИСВ" ЕООД, "Осъм"АД, "ЛИТ08"ООД,

"Ковачеви керамика"ЕООД, ЕТ"Хригер 99", ЕТ"Саламандър Р", "Съни-еко1"ЕООД, "Метал Рециклинг"ЕООД,

"Нетметал"ООД, "Колеко Норд"ЕООД, "Феникс инверс"ООД, "Феникс инверс"ООД, "Ростер"ООД,

"Косаня"ЕООД, "Мултипласт"ЕООД, ЕТ"Плам-22", "ГАЕА "ЕАД, ЕТ"Железаров", "Пламси"ЕООД,

"Плевен Принт"ООД, "Рилтрейд"ООД, "Ранг2000"ЕООД, "Феникс Норд"ЕООД, ЕТ "Плам22",

"Три ауто"ЕООД, "Глобъл рециклинг"ЕООД,  "Трейдрециклинг"ООД, "Осъм"АД, "Феникс Комерсметал"ЕООД,

"Ровотел стийл"ООД, "Ванекс"ЕООД,  ЕТ"Импорт Експорт 2000 - В. Великов",  "Светлана"СД,

"КСТДО"ООД,  "Феникс ЛВ"ЕООД, EТ "Гарант V-Бойко Чичев",  "Драгевит"ЕООД, "Палмекс 03" ЕООД,

"Еко транс 1 БГ "ЕООД,  "Авто Венеция"ООД,  "Унитрейд2001"ООД, "МИК1"ЕООД, "Балкантрейд" ЕООД,

"Лесопласт"АД,  "Енеркемикал"ЕООД,  "Енеркемикал"ЕООД, "Феникс ЛВ"ЕООД,  ЕТ "Александров",  

"Зино и Чеко"ЕООД,  "Пандолфи е тозева-РТ"ООД,  "ИТА България"ЕООД,  ЕТ "К.Алексиева",

"Авто-Венеция"ООД,  "Деси 75"ЕООД,  "Костов Мега Металс"ЕООД,  "ХМ"ООД, ЕТ "Сани",

"Феникс Норд"ЕООД,  "Явор ДД"ЕООД,   "Вилитет"ЕООД,  "Вилитет"ЕООД, "ИГЕ 75" ЕООД,

"Унитрейд-БГ"ООД,  "СИС"ЕООД,   "КСТДО"ООД,   "Драгевит"ООД,  "Алуком"АД, "Ванекс" ЕООД,

"Феникс репластик"ЕООД, "МХ Фреш"ЕООД,   "Палмекс03"ЕООД,   "КСТДО"ООД, "Осъм" ЕООД,

"Съни-еко"ЕООД,   "Монтажна база"ООД,   "Лесопласт"АД,   "МИК1"ЕООД, "Метал Рециклинг"ООД,

"Балкантрейд"ЕООД,  "Алекс - 82"ЕООД, ЕТ"Георги Панайотов",   "МИК1"ЕООД, "Атлант БГ"ЕООД,  

"Феникс Плевен"ЕООД,   "Феникс Плевен"ЕООД,   "Кайлъка Ресурс" АД,  ЕТ"СиС Иван Самичков",

"Феникс инверс"ООД,   "Богданов-62"ЕООД,   "Пламси"ЕООД,   "Мери-Лу"ЕООД,   "Деси 75"ЕООД,

"Емос"АД,   ЕТ "Н. Петров",   "Елма 13"ООД,   "Евро Трейд Кънсалтинг"ЕООД,  "Мери-Лу"ЕООД

 

 

 

 

 

 

Актуално
Информационен център
Административни услуги
Натура 2000 и Наредба за оценка на съвместимостта
За РИОСВ Плевен
Законодателство и финансиране
е-услуги
Контакти
Конкурси за назначаване
Фотогалерия

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*